Image

Vibrar el tiempo

Tot Dansa

2018, 2019

Direcció d'art de Vibrar el tiempo, espectacle ideat i dirigit pel coreògraf Joao Lima dins el projecte Tot Dansa i Tots Dansem del Mercat de les Flors de Barcelona. Realitzo un taller amb alguns alumnes participants per elaborar unes banderes a partir del manifest que ells/es mateixos/es han creat. El resultat és una col·lecció de banderes vinculades a idees i lemes com 'El canvi climàtic és una emergència', 'No als prejudicis', 'La diferència és benvinguda', 'Tots volem ser allò que no som', 'Salvem a les persones no als bancs', 'Yupi! no hi ha classe!'.

L'espectacle s'estrena al maig del 2018 en el Mercat de les Flors de Barcelona i en el 2019 es mostra en el Teatre Auditori de Granollers i en el Teatre de Mataró. Actualment segueix en itinerància en altres territoris de Catalunya. 

Image
#f97781

La galàxia dels desitjos

Centre d'Art Roca Umbert

2018

Taller i instal·lació interactiva per a families en l'Espai d'Arts de Roca Umbert, Granollers. Amb la col·laboració de l'artista Irma Marco, encarregada de l'ambient sonor, de l'Ona Harster i Nataly Prada, fent de personatges galàctics rebent a les famílies, a Ara So amb la instal·lació de llums i a Nelson Jara, per l'ajuda en el montatge estructural.

Abans d'entrar a la Galàxia dels desitjos has de pensar quin és el teu desig, què vols que passi aquest any nou que comença. Un cop ho tens, entres en un espai fosc amb algunes taules on pots seure tranquil·lament i dibuixar o escriure el teu desig utilitzant rotuladors i pintura fosforescent. Els nens/es un cop han acabat el seu design, es pinten la cara (per anar en consonància amb la Galàxia) i ja estaran preparats/des per entrar a l'Espai. La Galàxia és un mural que ocupa totes les parets i que reacciona amb la llum negra. Les famílies seran rebudes per un personatge galàctic que les ajudarà a trobar el millor lloc per penjar el seu desig i després seran guiades a un portal platejat, on amb la seva pròpia veu podran gravar el seu desig i així, anirà creixent l'ambient sonor de la Galàxia. 

Si voleu escoltar els sons de la Galàxia dels desitjos, cliqueu aquí.

Image

Orquestra Papirofònica

Personal project

2018

Ricarda Serra ha deixat un ampli llegat que estudia la relació entre els sons i la cel·lulosa. Nosaltres el recuperem i reinterpretem les seves partitures. L'Orquestra es forma a partir d'intèrprets escollits a l'atzar entre el públlic, se'ls explica el funcionament d'aquests peculiars instruments, tots fets de paper, i entre tots creem la música, seguint la batuta de la directora. 

La performance la vam realitzar a la mostra del curs d'Arts visuals i noves dramatúrgies a l'Escola Massana de Barcelona al març del 2018. 

Image
#edce98

Col·lectiu dels Silencis

Grup de teatre

2012 - 2018

El Col·lectiu dels Silencis és un grup de teatre que ha explorat el teatre sensorial i la memòria històrica de la ciutat de Granollers i rodalies. El Col·lectiu ha estat dirigit per Eva Pérez, Nelson Jara i Lisa Marrani. La seva trajectòria es va iniciar amb l'espectacle Habitar Granollers al teatre Auditori de Granollers amb un assessorament i direcció lligat al Teatro de los Sentidos de El Polvorí, Barcelona. Després, vam crear l'espectacle Els Tres Silencis, realitzat als exteriors de la Fàbrica de creació Roca Umbert i dins la Tèrmica. Al 2015, la Xatic, ens encarrega un espectacle per conmemorar l'any internacional de la llum i fem una gira per poblacions de Catalunya relacionades amb el turisme industrial. L'últim espectacle de la companyia ha estat Ca la Isaura, una recreació d'un poble que parla sobre el despoblament i les històries dels seus habitants.